Ubuntu

آموزش نصب برنامه TeamViewer روی Ubuntu

هاست وردپرس

برنامه TeamViewer یک نرم افزار کاربردی در زمینه اشتراک گذاری دسکتاپ و دسترسی از راه دور است که به کاربران کمک می کند از طریق اینترنت بتوانند صفحه دسکتاپ سیستم خود را با شخص دیگری به اشتراک گذاشته و از این طریق امکان انتقال اطلاعات بین سیستم ها وجود دارد که می تواند برای جلسات و آموزش های آنلاین بسیار مفید و کاربردی باشد. در این پست تصمیم داریم تا نحوه نصب برنامه TeamViewer در اوبونتو 20 و 18 را توضیح دهیم پس در ادامه با آموزش نصب برنامه TeamViewer روی Ubuntu همراه پرداز آی تی باشید.

آموزش نصب برنامه TeamViewer روی Ubuntu

مراحل نصب این برنامه اصلا سخت نیست و کافیه که برای شروع یک ترمینال در سیستم خود باز کنید و با استفاده از دستور زیر مخازن سیستمی را یکبار به روز رسانی کنید.

sudo apt update

پس از به روز رسانی مخازن سیستم می توانیم به کمک دستور زیر بسته wget را نصب کنیم.

sudo apt install -y wget

حال با استفاده از دستور زیر آخرین نسخه از برنامه که در حال حاضر ورژن 15.18.5 هست رو از سایت رسمی برنامه دانلود می کنیم.

wget https://download.teamviewer.com/download/linux/teamviewer_amd64.deb

پس از دانلود باید از دستور زیر استفاده کنیم تا این برنامه روی سیستم نصب شود. در صورتی که پس از اجرا دستور نصب سیستم از شما درخواست تایید برای ادامه نصب را داشت باید کلید Y را زده و سپس Enter بزنید.

sudo apt install -y ./teamviewer_amd64.deb

برنامه با موفقیت روی سیستم نصب شده و برای دسترسی به برنامه میتوان در ترمینال دستور teamviewer را اجرا کرد یا اینکه داخل محیط گرافیکی سیستم عامل به قسمت Activities رفته و TeamViewer را سرچ کنیم تا برنامه را باز کنیم.

آموزش نصب برنامه TeamViewer روی Ubuntu

پس از اینکه برنامه را برای اولین اجرا کردید ابتدا باید گزینه Accept License Agreement را زده تا با امکان استفاده از برنامه وجود داشته باشد. بعد از ورود به برنامه، یک ID و Password در اختیار شما قرار می گیرد که می توانید این اطلاعات را در اختیار کاربر دیگر قرار دهید تا بتواند به سیستم شما دسترسی داشته باشد.

آموزش نصب برنامه TeamViewer روی Ubuntu

امیدواریم آموزش نصب برنامه TeamViewer روی Ubuntu مورد توجه شما قرار گرفته باشد و بتوانید با استفاده از این مطلب برنامه TeamViewer را روی سیستم خود با موفقیت نصب و راه اندازی کنید.

هاست و دامنه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا